Spanje golf

Carrossa, Mallorca – luxe uitvalsbasis voor veel golf 

Ontspannen naar je inspanning

Carrossa, in het noordoosten van Mallorca, heeft sinds de opening in mei 2018 hoog ingezet op grote luxe in een rustige omgeving. Het 5-sterrenresort in de buurt van het historische stad Artà, heeft onlangs een aantal promotievideo’s laten maken waarbij je een mooi overzicht krijgt van de ligging en de ruimte. De video’s tonen onder meer het 1500m2 grote wellnesscentrum, de indrukwekkend luxe villa’s en de verwarmde infinity pool met prachtige uitzichten over de baai van Alcúdia.

Hoewel Carrossa zelf geen golfbaan heeft bieden ze wel mooie golfpakketten en flinke kortingen op greenfees. Daarmee is het resort de ideale basis voor een heerlijk luxe golfvakantie. Op nog geen 15 minuten rijden van Carrossa liggen vier 18-holes golfbanen: Capdepera Golf, Canyamel, Pula Golf en Son Servera. Ook de populairste golfbaan van Mallorca, Alcanada, ligt op slechts 45 minuten rijden van het resort.

Website: www.carrossa.com

Video’s:

 

Tags
Maui Jim Sunglasses Maui Jim Sunglasses

Gerelateerde artikelen

Back to top button
error:
Close